Friday, February 24, 2017

Οι θρυλικοί Boney M θα «κλείσουν» το Καρναβάλι της Πάτρας

Ένα δυνατό χαρτί κρατούν για το φινάλε του 
Καρναβαλιού στην Πάτρα οι διοργανωτές.

Οι θρυλικοί Boney M επιστρέφουν στην Ελλάδα για ένα πολλά υποσχόμενο πάρτι. Σύμφωνα με το patrasevents.gr, οι Boney M θα εμφανιστούν μετά την κήρυξη της λήξης του Πατρινού Καρναβαλιού 2017 και της έναρξης του Πατρινού Καρναβαλιού 2018.


Η τελετή λήξης θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 26 Φεβρουαρίου στον Μόλο της Αγίου Νικολάου και θα αρχίσει στις 21.00, λίγο μετά από την ολοκλήρωση της εντυπωσιακής Μεγάλης Παρέλασης του Πατρινού Καρναβαλιού 2017. Περιλαμβάνει την καύση του Βασιλιά Καρνάβαλου και όπως πάντα χείμαρρο πυροτεχνημάτων που θα κάνουν τη νύχτα μέρα. Aς θυμηθούμε κάποιες απο τις επιτυχίες τους


Το εμβληματικό συγκρότημα που σημάδεψε τις δεκαετίες το '70 και '80 θα ερμηνεύσει όλες τις μεγάλες επιτυχίες «Daddy Cool», «Rasputin», «Rivers of Babylon», «Ma Baker», «Gotta Go Home», «Brown Girl In the Ring», «One Way Ticket», «Sunny», «Hooray! Hooray! It΄s a Holi-Holiday», «Belfast».


Οι Boney M στην τελετή λήξης του Πατρινού Καρναβαλιού 2017 θα εμφανιστούν με την ανανεωμένη σύνθεσή τους και την front woman του γκρουπ Maizie Williams από την πρώτη του σύνθεση της δεκαετίας του 70.

No comments:

Post a Comment