Friday, February 26, 2016

DISCO BARBARELLA party 12.03.2016


Φόρεσε...την καλύτερή σου διάθεση, βάλε τη φαντασία σου να δουλέψει, και δώσε ραντεβού για μια ακόμη φορά στην disco barbarella !!!
...το Μασκέ party της χρονιάς, είναι γεγονός! Η disco barbarella επιστρέφει στην επιτυχία, το τελευταίο Σάββατο της Αποκριάς στις 12.03.2016, με ένα ξέφρενο μασκέ πάρτι, που θα αφήσει ιστορία!!!
Ντυθείτε εάν κάνετε κέφι & φορέστε ότι κάνετε κέφι. Ετοιμάστε μάσκες, στολές, φτερά, περούκες, σερπαντίνες, κομφετί, ρόπαλα, χαρτοπόλεμο, Spray χρωματικά - αφρού - σερπαντίνας, καψούλια, ρόπαλα, και ότι άλλο γουστάρετε, και ελάτε NA TA ΣΠΑΣΟΥΜΕ με την καλύτερ...η διάθεση και τα χαμόγελα σας, την φαντασία και θετική ενέργειά σας!
Σε αυτό το πάρτι θα ντυθούμε ότι πιο τρελό μπορούμε, και θα βγάλουμε όλα μας τα καταπιεσμένα απωθημένα.....με την διάθεση του Αποκριάτικου κλίματος!!! μέχρι να μας… σερβίρουν το πρωινό μας!
Γι’ αυτό λοιπόν, ασχέτως αν είστε ο Travolta, o Robbin Gibb, ο Bobby Farrell ή ο Iron Man, ο Harry Potter ή η Κακιά Μάγισσα της Δύσης, μαζέψτε όλη σας την όρεξη, και ελάτε να περάσουμε μία μαγική βραδιά, και να διασκεδάσουμε μέχρι τελικής πτώσεως! Πολλές εκπλήξεις που θα συζητηθούν, θα σας περιμένουν καθ' όλη την διάρκεια της βραδιάς!
● Highlight: Το προσωπικό θα είναι ντυμένο με μεξικάνικες στολές
● Tip: Θα πλημμυρίσει ο χώρος με χαρτοπόλεμο, και σερπαντίνες.
● Masque Code: Όσο πιο κουλό, τόσο πιο καλό!!!
● Happening: Βραζιλιάνικες χορεύτριες, Retro Drag Queen Show, διαγωνισμός καλύτερης αμφίεσης - διαγωνισμός χορού.

On dexx:
● Resident DJ: Petros Bratakos

● Guest DJ: Manos Djmd (4-46)
● Full Performing act: Pap rmx

Είσοδος με ποτό: 10€
Φιάλη: 80€ / 6 άτομα

Reserve: 6932652600 & 698 982 9640

Λεωφ. Συγγρού 137, Τ.Κ. 17121
Χάρτης: http://goo.gl/maps/TG6RZ

Καλή μας διασκέδαση!
LET THE MUSIC PLAY!!!!
 

No comments:

Post a Comment